× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

12-02-2018

Inschrijvingen Moorslede lopen vlot - reeds 80 deelnemers

Inschrijvingen Moorslede lopen vlot - reeds 80 deelnemers

Met nog een kleine maand voor de boeg wordt het nieuwe rally- en rallysprint seizoen terug opgestart in West-Vlaanderen, dit met de opener van het VAS kampioenschap de rallysprint van Moorslede.

Momenteel staat de teller op 80 inschrijvingen, maar inschrijven kan nog tot 7 maart. Zoals u de afgelopen weken reeds kon lezen krijgen we in Moorslede o.a. de Porsche van Gunther Monnens en de Subaru S6 WRC van Jeoffrey Lerminez aan de start. Als we de voorlopige deelnemerslijst, die binnenkort online komt, bekijken zien we ook nog de Lancers van Bert Coene, Dennis Degroote en Joost Vanbeveren en de snelle BMW Compact van Brecht Hoorne.

De organisatie doet echter nog een warme oproep naar de deelnemers. "Mogen wij als organisator de deelnemers vragen of ze hun plaatsen willen aanvragen voor het servicepark? Dit vooral voor de teams die gezamenlijk willen staan en door de teams met vrachtwagens. Voor alle duidelijkheid : het servicepark mag pas vanaf 13 uur ingereden worden ( uitzondering wordt gemaakt voor hele grote vrachtwagens ) en dit zonder trailer. De enige ingang is via De Plaats te Dadizele. Daar worden de plaatsen toegewezen.
Mogen we ook aan de deelnemers vragen om tijdig hun ontbrekende gegevens door te sturen. Dit zijn de gele vakken op de inschrijvingslijst die eerstdaags op onze website www.rallysprintmoorslede.be wordt gepubliceerd. Dit zorgt voor minder oponthoud aan de inschrijvingstafel.
"

Er is in Moorslede ook de jaarlijkse ASB-spektakelprijs. Als er nog toeschouwers zijn, die hieraan willen meehelpen, stuur een email naar info@rallysprintmoorslede.be

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen