× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

12-02-2018

2018 - Jeoffrey Lerminez en Danny Markey met Subaru Impreza WRC S6 in VAS

2018 - Jeoffrey Lerminez en Danny Markey met Subaru Impreza WRC S6 in VAS

Vorig jaar reden Jeoffrey Lerminez en copiloot Danny Markey afwisselend met de Subaru Impreza 555 groep A en de BMW M3. Voor het seizoen 2018 heeft Danny Markey zijn Subaru groep A van de hand gedaan en opnieuw een WRC aangekocht.

"Danny had vroeger een Subaru WRC S5 en wou al langer opnieuw een WRC kopen. We hebben samen wat gezocht, maar om een Impreza in goede staat te vinden is het niet simpel..." vertelde Jeoffrey ons. "Uiteindelijk hebben we in Ierland een prachtige Subaru WRC S6 gevonden die 7 jaar bij een verzamelaar had gestaan. De wagen werd volledig vernieuwd, maar zelf hebben we nog geen meter gereden met de auto. We kijken of we nog kunnen testen voor de eerste wedstrijd, want het zal toch een serieuze aanpassing worden..."

De bedoieling is dat Jeoffrey en Danny het volledige seizoen zullen rijden met deze potente Subaru Impreza WRC.

"We starten in Moorslede, maar dat zal een test worden... Daarna rijden we de Monteberg, de TBR Sprint, de Rally van Staden, Koekelare en Kortrijk. Maar voor deze laatste wedstrijd gaan we waarschijnlijk een andere wagen zoeken."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen