× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

02-05-2019

Preview - Manolito Verhaeghe - Rally van de Monteberg

Preview - Manolito Verhaeghe - Rally van de Monteberg

Vorig seizoen stelde Manolito Verhaeghe met enige trots zijn nieuw rallywapen voor maar tot op heden was dit nog geen geslaagd huwelijk. De motor werkte niet naar behoren en daardoor moest hij noodgedwongen 2 van de 3 wedstrijden vroegtijdig verlaten. Na de Aarova rallysprint werd dan ook beslist om het seizoen vroegtijdig af te breken en werd de Bmw stevig onder handen genomen.

"Tijdens de winterstop werd een nieuwe 3l motor geinstalleerd in de wagen maar dat verliep niet van een leien dakje. Er doken steeds problemen op en we vonden niet meteen een oplossing hiervoor. Na lang zoeken werd besloten om de wagen toe te vetrouwen aan Andy Lefevere.

Intussen lijken alle problemen van de baan en werd er een perfect draaiende motor afgeleverd. Omdat de wagen niet tijdig klaar was voor de Rallysprint van Moorslede heb ik dan besloten om deel te nemen aan de Slalom van Kuurne. Daar konden we eindelijk het potentieel van de wagen testen, de motor draaide perfect en ook de pk's en koppel komen eindelijk tot zijn recht in de Bmw 130i. Tijdens de slalom werd er nog een probleem vastegesteld met de servo, maar intussen werd dit euvel ook opgelost. 

Ondanks mijn deelname aan de Slalom in Kuurne, zal het in het begin wat zoeken zijn naar het juiste ritme, maar zoals jullie mij kennen wil ik opnieuw zorgen voor het nodige spektakel. Ik heb het volste vetrouwen in de wagen en kijk uit naar de Rally van de Monteberg. Via deze weg wil ik nog eens Andy Lefevere bedanken en de wagen klaar te stomen voor het nieuwe rallyseizoen. " Aldus Manolito

Manolito Verhaeghe en Mathieu Dekorte krijgen het startnummer 57 op deuren tijdens de Rally van de Monteberg

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen