× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

14-02-2019

Felle strijd verwacht voor de zege in de Haspengouw (en in het kampioenschap)

Felle strijd verwacht voor de zege in de Haspengouw (en in het kampioenschap)

Alhoewel de voorlopige deelnemerslijst nog 'maar' op 45 staat lijkt het in Landen een bijzonder boeiende wedstrijd te worden...

Officieel heeft Kris Princen zijn deelname nog niet bevestigd, maar het lijkt ons onwaarschijnlijk dat hij zijn thuiswedstrijd laat voorbij gaan. Als hij aan de start komt is hij, als regerend kampioen, ook de favoriet voor de eindzege. Het zou zijn derde zege op rij worden in Landen en zijn vijfde in totaal.

Maar de concurrentie lijkt stevig! Eerst en vooral is er Vincent Verschueren, de kampioen van 2017 die de afgelopen twee edities telkens tweede werd. Maar er staat ook een nieuwe generatie klaar om zich te mengen in de strijd vooraan. Adrian Fernémont mogen we zeker de revelatie van vorig seizoen noemen, al lijkt het gebrek aan ervaring hem wel parten te zullen spelen in de seizoensopener.

Guillaume de Mevius (C3 R5) steekt niet onder stoelen of banken dat hij klaar is om mee te strijden voor de zege. En ook van Sébastien Bédoret (Skoda Fabia R5) worden dit jaar resultaten verwacht bij Skoda België. En wat te denken van Gunther Monnens (Skoda Fabia R5), Ghislain de Mevius (Skoda Fabia R5) of Patrick Snijers (VW Polo R5) die op 61 jarige leeftijd zich opnieuw wil meten aan de top...

Daarnaast zien we ook nog een R5 voor Christophe Verstaen (Ford Fiesta R5), Tuur vanden Abeele (Ford Fiesta R5), Niels Reynvoet (Skoda Fabia R5) en Bastien Rouard (Skoda Fabia R5).

Het lijkt wederom een mooi kampioenschap te worden...

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen