× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

14-02-2019

2019 - Gunther Monnens 3 wedstrijden met Skoda Fabia R5 en hopelijk ook met Porsche 991 ?

2019 - Gunther Monnens 3 wedstrijden met Skoda Fabia R5 en hopelijk ook met Porsche 991 ?

Gunther Monnens zal dit jaar 3x aantreden met de Skoda Fabia R5 van Reinaud Van Eecke. De Rallysprint van Moorslede was al eerder bekend, maar daar komen 2 BRC wedstrijden bij.

"Ja, schrijf maar op dat ik opnieuw de strijd aan ga met Patrick Snijers," lacht Gunther. "Dankzij Nick Degryse kon ik al rijden in Moorslede en dankzij de steun van ConXion, Worldkarts en Reinaud Van Eecke starten we ook in de Haspengouw en Bocholt met deze Skoda Fabia R5. Het is ook Chris Debyser die voor mij de nota's zal lezen in de Haspengouw."

Maar naast de 3 wedstrijden met de Skoda heeft Gunther nog meer plannen voor 2019. "Inderdaad, maar daarvoor wacht ik nog steeds op de RACB...De 997 van vorig jaar is verkocht en in mijn garage staat een Porsche 991 GT3 die zo goed al klaar is. In principe kan ik starten in Tielt met deze wagen, maar de RACB heeft nog steeds geen beslissing genomen over het al dan niet toelaten van deze auto..."

In de Haspengouw Rally zal de Skoda Fabia de kleuren krijgen van ConXion, World Karts, Residence veranda's, DEGRO's Trofeeshop, afsluitingen Van Eecke en garage ACD. 

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen