× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

31-08-2018

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - Bert Coene

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - Bert Coene

 Bert Coene: "de Omloop ligt me wel.” 

De EVO X wordt na een verdiende zomerstop weer van stal gehaald. Dit weekend staat er met de 59ste ConXion Omloop van Vlaanderen immers een echte thuisrally op het programma van Bert Coene. Een wedstrijd waar hij vorig jaar een knap resultaat neerzette. 

Dit weekend is het weer zover,” vertelt Bert. “De ConXion Omloop van Vlaanderen is voor ons de afspraak van het jaar. Een manche van het BRC die in onze achtertuin verreden wordt. Twee proeven gaan gedeeltelijk door op grondgebied van onze gemeente.” 

Na de mooi prestatie van vorig jaar blijft het team toch met beide voeten op de grond. Al wordt er natuurlijk wel gestart met de nodige ambitie. “Even goed doen als vorig jaar wordt moeilijk. Verleden jaar behaalden we een 7de plaats algemeen. Dat was een topprestatie voor ons. Dit jaar gaan we terug van start met de Mitsubishi in Groep N configuratie. Natuurlijk gaan we proberen om de eerste plaats in Groep N te behalen. En daarnaast gaan we eveneens proberen om voor enkele Mitsubishi Groep A piloten te eindigen. We kregen het startnummer 23 op de deuren maar gaan toch proberen om een top 15 plaats te behalen.” 

Het weer hebben we al zeker mee. We hopen jullie talrijk te mogen begroeten langs de kp's en op de service,” besluit Bert Coene. 

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen