× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks herstellen smartphone tablet zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

19-06-2018

Voorstelling - Suzuki Swift - Gergory Verfaillie - Renties Ypres Rally

Voorstelling - Suzuki Swift - Gergory Verfaillie - Renties Ypres Rally Voorstelling - Suzuki Swift - Gergory Verfaillie - Renties Ypres Rally Voorstelling - Suzuki Swift - Gergory Verfaillie - Renties Ypres Rally Voorstelling - Suzuki Swift - Gergory Verfaillie - Renties Ypres Rally

Aan jongerencafé De Vage Belofte in Ieper werd deze avond de Suzuki Swift van Gregory Verfaillie en Steven Debreyer voorgesteld. 

Gregory heeft al een 10 tal deelnames in Ypres op zijn palmares als copiloot, dit jaar komt hij voor het eerst als piloot aan de start. "Als Ieperling is dat natuurlijk een droom die in vervulling gaat." vertelde Gregory deze avond in een gesprek op W-Radio. "Onze ambitie is vooral zonder kleerscheuren hier zaterdagavond over het podium te rijden."

Copîloot Steven Debreyer maakt in Ieper zijn debuut als co. "Een uur geleden heb ik voor de allereerste keer in een rallyauto gezeten. Gelukkig heb ik met Gregory iemand die me wegwijs kan maken in de rallysport. Ik kijk hier al heel lang naar uit!"

ALV saneren van tanks

herstellen smartphone tablet
zwembaden en wellness
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen