× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

18-06-2018

Voorstelling Citroen C3 R5 bij garage Vanhulle

Voorstelling Citroen C3 R5 bij garage Vanhulle Voorstelling Citroen C3 R5 bij garage Vanhulle Voorstelling Citroen C3 R5 bij garage Vanhulle Voorstelling Citroen C3 R5 bij garage Vanhulle

Bij Citroën garage Vanhulle in Ieper werden vandaag de beide C3’s van Kevin Abbring en Kevin Demaerschalk voorgesteld. Met de komst van deze C3 R5 wil het Franse merk weer aansluiting vinden met de top.

Kevin Abbring won vorig jaar Ieper met een Peugeot en is dus met deze Citroën goed gewapend om voor de tweede keer zege te vieren. Samen met copiloot en ex-winnaar Pieter Tsjoen is de ambitie er zeker.

Kevin Demaerschalk miste, door het gebrek aan een competitieve Citroën, het eerste deel van het seizoen maar vanaf Ieper is de youngster er terug. Net zoals in Wervik, waar hij met een DS3 WRC reed, zal Lara Vanneste hem navigeren. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen