× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet
Waregem Oldtimer Event

17-06-2018

Voorstelling DS3 R5 - Renties Ypres Rally - Steven Dolfen

Voorstelling DS3 R5 - Renties Ypres Rally - Steven Dolfen Voorstelling DS3 R5 - Renties Ypres Rally - Steven Dolfen Voorstelling DS3 R5 - Renties Ypres Rally - Steven Dolfen

Deze middag was er bij LUKOIL Ieper de voorstelling van de DS3 R5 van Steven Dolfen. Tot op heden was 2018 een bewogen jaar voor Dolfen, maar een goede Rally van Wervik gaat de beenhouwer vol vertrouwen richting Ieper.

"Ik voel me eindelijk weer piloot..." opent Steven ons gesprek. "Na de Haspengouw was ik voor velen afgeschreven, het was moeilijk,maar we staan er terug! Dit jaar willen we vooral ervaring opdoen, en nu reeds kijken naar 2019... Het is duidelijk, als we effectief willen verder doen en evolueren in de R5 klasse, dat we net zoals de rest gaan moeten uitkijken naar een Skoda! We blijven dit seizoen verder rijden met de DS3 en werken nu reeds achter de schermen aan de toekomst."

Samen met copiloot Thijs Ozeel zal Steven komende donderdag aanwezig zijn op de shakedown in Nieuwkerke. Bovendien is er last-minite ook nog beslist om de qualifying stage te rijden.

Ook Gunther Monnens was met zijn Porsche aanwezig bij LUKOIL (lees meer).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen