× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

13-06-2018

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Alliet Timothy

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Alliet Timothy

Alliet Timothy en Claeys Valerie: "Na de Rally van de Monteberg werd de rally van Wervik onze 2e rally van het seizoen. Ik kan heel kort zijn, ik heb de smaak terug te pakken! Onze wagen deed het voortreffelijk, na het vele werk van de laatste maanden is het gewoon heel leuk om, van start tot finish, stelselmatig progressie te maken en over het podium te kunnen rijden zonder schrammetje.

We kozen ervoor om bij de Historics te rijden maar het moet gezegd, we mankeren de pk's, het is dan ook maar een standaard 325i en het zou wel iets meer mogen zijn, maar tijd brengt raad... en centen ook. Veel kunnen we voorlopig niet veranderen inzake motor.

We konden ons rallydagje toch terug afsluiten met een 3e plaats in onze klasse H8 en een derde plaats in Div 5, terug een podiumplaats op uithouding zoals in de Monteberg!

Een dikke merci aan de servicemannen van Heuninck Sport voor de voortreffelijke zorgen aan de wagen en ook de vele supporters langs de weg! Onze volgende rally is de TBR-rally op 8 juli, dan ga ik puur voor het spektakel, like in the good old days... see you there!"

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen