× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

06-06-2018

Preview - Motul Rally van Wervik - Christophe Spinnewyn

Preview - Motul Rally van Wervik - Christophe Spinnewyn

Wat begon als een droom, is ondertussen al uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Voor de zesde maal staan wij, Christophe en Timo Spinnewyn, aan de start van de Motul Rally van Wervik. Vader Christophe woont en Kruiseke en zoon Timo in Geluwe. Het is dus een echte thuisrally voor ons! 
Voor het vierde jaar op rij opteren we voor de VW Golf V2.01 TDI van Danoracing. De service, betrouwbaarheid en leuke sfeer bij Danoracing waren doorslaggevend om opnieuw met hen in zee te gaan. Dit jaar behaalde de VW Golf al enkele mooie resultaten. Eigenaar Eddy Ghijsens rijdt er opnieuw het Criterium mee. Hij behaalde al mooie resultaten in de Haspengouw rally, de TAC Rally en de Sezoensrally. 

Vorig jaar behaalden we voor het eerst de finish niet. Drie bochten voor het einde belandden we in de gracht (op de showproef KP Wervik) en was het einde rally. Daarom blijft ook dit jaar onze voornaamste doelstelling ons amuseren en de finish halen. We rijden in een zware klasse met piloten die al meer wedstrijdkilometers hebben dit seizoen. 
Dit jaar rijden we met het nummer 114, met voor ons heel wat Wervikse teams. Dit is zowel voor ons, als voor het publiek mooi meegenomen. Als je ziet wat voor topmateriaal er opnieuw aan de start staat in Wervik, is het een genoegen om daar tussen te mogen rijden. Al hopen we natuurlijk wel dat de timing wat in tact blijft en dat er geen proeven geneutraliseerd worden, want de timing is krap. 

Wij hebben een heel jaar uitgekeken naar de deelname aan onze thuisrally. Wij hebben hiervoor ook heel wat inspanningen gedaan. Zo organiseerden we een eetfestijn dat volledig uitverkocht was. Ook hebben we enkele sponsors uit onze eigen regio kunnen strikken. Zonder de steun van vrienden, familie en sponsors zou onze deelname niet mogelijk zijn geweest.

Supporters zijn van harte welkom op onze servicestand op het Sint-Maartensplein (vlak naast het Stadhuis) voor een hapje en een drankje. 
 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen