× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

28-05-2018

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Brecht Hoorne

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Brecht Hoorne

Brecht Hoorne: "Gisteren zijn we helaas van de baan gegaan tijdens de ORC Canal Rally, met een zware impact tot gevolg. Waardoor de wagen plots in een recht stuk uitgebroken is, is ons niet duidelijk. Blijkbaar hebben sommige, die zelfs niet bij de plaats van het ongeval geweest zijn, wel een duidelijke uitleg hierover maar betweters zullen er helaas wel altijd en overal zijn....

Er rest ons vooral de mensen te bedanken die ons geholpen hebben, lichamelijk, mentaal en voor alle praktische regelingen achteraf. In het bijzonder Eddy Van de Vivere en co, die in tegenstelling tot andere wel gestopt zijn om ons uit het wrak te bevrijden, toeschouwers die ons wel oprecht wilden helpen in plaats van sensatie te zoeken, de mensen van de hulpdiensten, het volledige service team van Stefaan Tjoens en familie om alle praktische zaken te regelen, en wellicht nog een aantal mensen die hier vergeten worden.

Zowel de co als mezelf zijn er met zware kneuzingen vanaf gekomen en concentreren ons nu eerst op ons herstel. Of er nog een toekomst is in de rallysport en hoe die er uit zou zien zijn vragen voor later."

 

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen