× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

24-05-2018

Knappe derde plaats voor Danny Kerckhof in Rally Antibes

Knappe derde plaats voor Danny Kerckhof in Rally Antibes

Afgelopen weekend was er in Zuid Frankrijk de Rally d'Antibes en daar reden Danny Kerckhof en co Kristof Dejonghe een heel knappe wedstrijd. Het duo eindigde met de Euroshop BMW M3 op een verdienstelijke derde plaats.

"We reden 2 jaar geleden al eens de Rallye du Var en waren meteen verkocht aan deze streek... Mooie proeven en al even mooie verbindingswegen, bovendien is het ook een beethe vakantie voor ons," vertelde copiloot Kristof Dejonghe ons. "En we leren meteen ook goed op nota's rijden, want na 2 passages in de verkenningen is het al koersen..."

"We reden in Antibes met de BMW M3 simpelweg omdat de E21 niet FIA gehomologeerd is. Vorig jaar in Ieper reden we ook met de M3 en we hadden ons heel goed geamuseerd. En natuurlijk ook grote dank aan het service team Wagemans die ons in goede banen geleid geeft dit weekend want zonder hun ervaringen in de bergen ging de derde plaats niet mogelijk geweets zijn."

Voor Danny is Ieper de volgende wedstrijd, daarna staan nog de Rally du valais en de Rallye du Var op het programma. Mogelijk zullen er tussendoor ook nog 1 of 2 wedstrijden gereden worden in België met de E21.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen