× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet
Waregem Oldtimer Event

15-05-2018

Guillaume de Mevius met nieuwe co in ORC als voorbereiding op Ieper

Guillaume de Mevius met nieuwe co in ORC als voorbereiding op Ieper

Guillaume de Mevius zal eind deze maand starten in de ORC rally. De piloot van het RACB national team moest in zijn 3 laatste wedstrijden opgeven na een sortie. 

"We hebben besloten deze wedstrijd aan het programma van Guillaume toe te voegen, zodat hij voor de start van de Renties Ypres Rally wat vertrouwen kan opdoen", aldus Geoffroy Theunis, manager van het RNT. Aan de samenwerking met Louis Louka lijkt echter een einde te komen, in de ORC Rally zal de Mevius genavigeerd worden door Martijn Wydaeghe. 

"Zijn laatste drie wedstrijden leverden evenveel crashes op. We hebben samen de situatie geanalyseerd. Om in een zo goed mogelijke context richting Ieper te trekken is deze provinciale wedstrijd rond Kortrijk zeer welgekomen. Guillaume krijgt meteen ook de gelegenheid een samenwerking met een andere corijder te evalueren. Of er nadien met Martijn wordt verder gewerkt wordt nadien beslist."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen