× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

14-05-2018

2018 - Tuur Vanden Abeele vanaf Ieper 4x met Ford Fiesta R5

2018 - Tuur Vanden Abeele vanaf Ieper 4x met Ford Fiesta R5

In de komende Renties Ypres Rally zal de Kortrijkse piloot Tuur Vanden Abeele aan de start komen met de Ford Fiesta R5 die hij onlangs heeft aangekocht. 

"We hebben inderdaad onlangs de Ford Fiesta R5 aangekocht waarmee we vorig jaar in Kortrijk nog 5de werden," aldus de zaakvoerder van Climawest. "Dit jaar zullen we naast Ieper nog Roeselare, Oudenaarde in Kortrijk rijden. De motor is nog maar net gereviseerd dus blijven we dit jaar nog met de EVO 1 motor vedrer doen, na het seizoen zal de wagen dan worden voorzien van de evolutie motor. Zo kunnen we de wagen ook op ons gemak leren kennen om dan in 2019 misschien een meer uitgebreid programma te rijden."

"Oorspronkelijk stond Ieper niet op ons programma. Ik was van plan om dat weekend naar Graspop te gaan, maar door een sponsordeal met Renties staan we nu toch aan de start. Hierdoor moest ik ook op zoek naar een andere co want Frederik had al verplichtingen voor dat weekend. Zo zal ik in Ieper genavigeerd worden door Justine Demeestere, in het verleden reden we reeds samen in de Condroz."

Naast Renties krijgt Tuur Vanden Abeele ook de steun van Vanhoo Cartrading, Climawest en met andere bestaande en nieuwe sponsors zijn de gesprekken nog bezig. 

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen