× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel
Waregem Oldtimer Event

14-05-2018

Nu reeds goedgevulde deelnemerslijst ORC Rally

Nu reeds goedgevulde deelnemerslijst ORC Rally

De ORC Rally mag ook dit jaar weer rekenen op heel veel interesse. Momenteel staan reeds meer dan 120 teams op de voorlopige deelnemerslijst. De inschrijvingen sluiten volgende week maandag 21 mei om 20 uur. 

Op de lijst zijn we onder andere de Skoda Fabia R5 van viervoudig winnaar Melissa Debackere, de Lancers van Andy Lefevere, Bert Coene, Dennis Degroote, Hans Depla, Joost Vanbeveren en de Brit Johnnie Ellis en daar tegenover de Subaru van Andy Heyrinck. Verder ook Pierre Vauterin en Freek Vanbeveren in een 208 R2 en natuurlijk een pak snelle BMW's met Kurt Braeckevelt, Brecht Hoorne, Chris Algoedt, Cokelaere Thierry en Tobi Vandenberghe.

Bij de historics is het uitkijken naar de Manta 400 van Paul Lietaer die het moet opnemen tegen de Sierra Cosworth van Stefaan Stouf en Didier Vanwijnsberghe die opnieuw met de Toyota Celica van start gaat... 

De wedstrijd krijgt dit jaar een nieuwe proef in Wielsbeke. De kp werd volledig hertekend en keert terug naar de industriezone D'Hooie. "We hebben hier enkele jaren geleden al eens een proef op zaterdagavond gereden," aldus Nic Maes van de vzw Rally Events. "We rijden opnieuw enkele ronden op de industriezone en een deel over privé gronden. Daar zal voor de toeschouwers een zone voorzien worden zodat ze constant de wagens zien en ook in alle veiligheid kunnen komen en gaan wanneer ze willen."

# Voorlopige deelnemerslijst

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen