× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

02-05-2018

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Bjorn Hamiaux

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Bjorn Hamiaux

Bjorn Hamiaux: "Dit weekend rally de wallonie gereden. Na bijna een jaar geen auto rally was het uitkijken hoe dit ging verlopen. De vrijdagavond toen ik in de Escort zat aan de citadel in Namenv voelde ik dat het meteen goed zat aan de eerste links 3 nog niet verleerd om de handrem te gebruiken. Wel 1 toertje te weinig gedraait daar door een misverstand. 7 min straftijd gekregen maar klassement is van ons niet belangrijkste dus geen probleem.

De zaterdag kregen we op de lange proef remproblemen vooraan en achteraan door leiding kapot was en olie weg gelopen was. Het was trikie om nog 3 proeven zonder remmen te rijden en het spektakel was er dan even uit. Op de service hebben ze dit kunnen oplossen en de resterende proeven kunnen uitrijden.

De zondagmorgen kwam ervoor mij goud uit de lucht het begon te regenen. We konden nog schuiner gaan. Tot onze verwondering waren we 4 de algemeen bij de historic en 2de in de klasse. Niet slecht voor een comeback. De vele reacties van bekende en mensen dat ik niet ken deden deugt dat ze onze passages op Citadel en andere proeven heel leuk vonden. Heb ontelbare duimen zien in de lucht gaan. Bedankt alvast Anna Vervaeke voor het lezen, Philcars team voor de goede service en eten van madie en team en teamgenoten voor het leuke weekend.

Bij deze zeg ik een wel gemeende proficiat voor hun podium plaatsen aan Paul Lietaer en co en Patrick mylleville en Sabine bryneel. Hopelijk kan ik binnenkort de volgende rally aan mijn volgers laten weten, alvast iedereen bedankt..."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen