× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

30-04-2018

Mooie deelnemerslijst voor de Short Rally van de Monteberg

Mooie deelnemerslijst voor de Short Rally van de Monteberg

Komend weekend is er de tweede editie van de Short Rally van de Monteberg en ook deze tweede editie kan op heel wat belkangstelling rekenen. Op de voorlopige deelnemerslijst staan 164 teams, terwijl het reglement maar 150 wagens toelaat... 

Het lijkt een mooie wedstrijd te gaan worden met Davy Vanneste (Ford Fiesta), Steven Dolfen (DS3) en Erik Moree (DS 3) in een R5 tegen de Lancers van o.a. Piet Van Hoof (EVO IV), Sander Van Hoof (EVO X), Dennis Degroote (EVO VI), Bert Coene (EVO X) en Steve Becaert (EVO X). Daarnaast zijn er ook 3 Porches GT3 die bij mooi weer ook kunnen meestrijden voor de zege, thuisrijder Fredericq Delplace neemt het op tegen Claudie Tanghe en Yves Bruneel.

Bij de Historics is de lijst ook mooi gevuld met bij de youngtimers de Sierra 4x4's van Stefaan Stouf en Dirk Vermeirsche tegen de M3's van Alain Vermeulen en Christophe Merlevede. En misschien kunnen de Ford Escort van streekrijder Piet Declercq en de Opel Ascona 400 van Stefaan Prinzie zich ook mengen in de strijd.

# Deelnemerslijst

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen