× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

24-04-2018

Shakedown Rallye de Wallonie - de favorieten zullen aanwezig zijn !

Shakedown Rallye de Wallonie - de favorieten zullen aanwezig zijn !

Zoals vorig jaar heeft de organisatie van de Rally de Wallonie een « Special Test » georganiseerd. Deze zal doorgaan deze donderdag op een deel van de oude KP te Loyers.

Het merendeel van de favorieten van de 34ste editie hebben zich hiervoor aangemeld en de toeschouwers kunnen aan de vooravond van de start van de rally al genieten van een lekkere apperitief. De verwachte piloten, met onder andere Guillaume De Mévius (Peugeot 208 T16), Francis Lejeune (Skoda Fabia WRC) die zich bijvoegen bij de verschillende Skoda Fabia R5 met onder hen Cédric Cherain, Vincent Verschueren, of Sébastien Bedoret, Steve Matterne, Xavier Bouche, David Bonjean, Etienne Monfort en Olivier Collard alsook andere vertegenwoordigers van de categorie R5.

De liefhebbers van propulsie worden niet buitengesloten door de aanwezigheid van de Porsche 997 GT3 van Patrick Snijers en Laurent Mottet of de Opel Kadett GT/E van Michaël Lottefier. Tenslotte zullen vele amateurs de opstelling komen ontdekken net zoals enkele “junior” piloten zoals Tobias Brüls (Ford Fiesta R2T), Thibaud Mazuin (Skoda Fabia R2), Niels Reynvoet (Ford Fiesta R2T), Grégoire Munster (Opel Adam R2) en Jean Dilley (Ford Fiesta R2T) voor wie Timo Van Der Marel (Opel Adam R2), ook aanwezig deze donderdag, een goede referentie zal zijn.

Ter herinnering is de toegang voor het publiek volledig gratis. De eerste theoretische start is gepland om 14u00 en de laatste om 17u50. Een plan van deze test is terug te vinden in de rubriek “ Documenten” van de site.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen