× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

23-04-2018

Rally van Wervik volzet !

Rally van Wervik volzet !

Met 159 inschrijvingen is de Motul Rally van Wervik volledig volzet en is heeft de organisatie de inschrijvingen getopt. "Wie nu nog inschrijft komt niet meer op de lijst, later zal beslist worden wie er nog eventueel bij kan. Eerst worden nu alle betalingen nagezien van de reeds ingeschreven teams." aldus Filiep Forrrest.

Om alles goed te laten verlopen werd de timing reeds met een uur uiteen getrokken, maar dan nog lijkt het nipt te worden.

"We krijgen nu reeds kritiek op onze organisatie uit verschillende hoeken, maar de beste stuurlui staan zoals vaak aan wal... Dus ik bied hen de kans aan om ons team te komen versterken met daden!"

De deelnemerslijst kan je raadplegen via scuderiavervica.be, we zien alvast een 4 Subaru's WRC (Campling, Spencer, Lerminez en Mawdsley), 1 Mini WRC (Harper), 1 Ford Fiesta WRC (Cole), 1 Fiesta Super 2000 (Tauber), 3 Fiesta's R5 (Philip en Pieter Jan Michiel Cracco, Parmentier), 3 Skoda's Fabia R5 (Debackere, Mc Cormack en Vanneste) en 3 Citroën R5 (Demaerschalk, Lapouille en Dolfen), ... En natuurlijk ook het debuut van PJ Maeyaert in de Millington Ford Escort met aan zijn zijde sponsor Yves Dewulf.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen