× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

17-04-2018

Rallye de Wallonie - 13x R5 - 8x GT - aantrekkelijk veld in R2 en Historic

Rallye de Wallonie - 13x R5 - 8x GT - aantrekkelijk veld in R2 en Historic

De Rallye de Wallonie is de volgende wedstrijd van het JobFIXers BRC en ook deze wedstrijd ziet er weer veelbelovend uit. Met 13 R5 wagens aan de start is de strijd voor de zege heel open. Regerend kampioen Vincent Verschueren zal natuurlijk zijn eerste zege van het seizoen willen scoren, zeker nu Princen er niet bij is...
Maar de concurrentie is zwaar zeker met Cedric Cherain en Adrian Fernémont in een Skoda Fabia R5. Opvallend is ook de deelname van Ollivier Collard in een Skoda Fabia R5, andere R5 wagens zijn voor Sébastien Bedoret (Skoda), David Bonjean (Skoda), PJM Cracco (Ford), Guillaume de Mevius (Peugeot), Alain Litt (Ford), Steve Matterne (Skoda) en de Nederlanders Edwin Schilt (Skoda), en Martin Van Iersel (Huyndai).

Ghislain de Mevius stond ook op de lijst, maar de Skoda piloot moet forfait geven wegens professionele redenen... 

Verder kunnen vooral de GT3's op de snelle wegen rond Namen goed scoren. Daar zien we Patrick Snijers die uit is op revanche na de sortie in Tielt, hij neemt het op tegen Frédericq Delplace, Cédric De Cecco (Abarth), Laurent Leonard, Olivier Cartelle, Laurent Mottet en Henry Scmelcher. Normaal staat deze wedstrijd ook nog op het programma van Jochen Claerhout en Tim Van Parijs... 

In de R2 klasse krijgen de juniors gezelschap van de Adam R2 van Timo van der Marel, een serieuze tegenstander voor Niels Reynvoet (Fiesta), Grégoire Munster (Adam), Gilles Pyck (208), Romain Delhez (Adam),, Toboias Bruls (208) en Jean Dilley (Fiesta). 

Bij de historics is het tot slotte uitkijken wat Paul Lietaer (Opel Manta) zal doen tegen de Ascona van vice kampioen Stefaan Prinzie en de BMW's van Guino Kenis en Tom van Rompuy. 

De inschrijvingen zijn sinds 20 u deze avond gesloten, dus er zullen ongetwijfeld nog enkele namen worden toegevoegd aan de lijst.

 

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen