× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

04-04-2018

TAC Criterium - Voorbeschouwing

TAC Criterium - Voorbeschouwing

Voor de deelnemers van het Criterium kampioenschap staat met de TAC Rally komend weekend als tweede van de vijf wedstrijden op het programma. In de openingsmanche won Phillip Lommers met zijn BMW M3, maar Lommers zal het in Tielt niet eenvoudig hebben om zijn leiderspositie te verdedigen. 

Naast Lommers komen immers ook lokale specialisen Brecht Hoorne, Wouter Lievens en Xavier Alliet met een potente BMW aan de start. Regerend kampioen Stefaan T'Joens zal na zijn vierde plaats in de Haspengouw ook wel proberen beter te doen... Het is ook uitkijken naar thuisrijder Chris Dobbelaere (Opel Kadett) de kampioen van 2016 Bjorn Renier (Renualt Clio R3), die na een jaartje afwezigheid opnieuw zijn weg vond naar het Criterium. Outsiders zijn Christophe Panis en Jeroen Catelin respectievelijk met een C2 R2 Max en een Renualt Clio aan de start. 

Met 35 deelnemers, allen in een tweewiel aangedreven wagen, is het zeker de moeite om eens wat langer te blijven staan op de proeven en ook deze piloten aan te moedigen.

# deelnemerslijst Criterium

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen