× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

02-04-2018

2018 - A la carte seizoen voor Bert Cornelis - eerste wedstrijd TAC met Monza

2018 - A la carte seizoen voor Bert Cornelis - eerste wedstrijd TAC met Monza

In de komende TAC Rally start ook het seizoen van Bert Cornelis. Er werd stilletjes gehoopt dat Bert met de DS3 R5 ging starten, maar de keuze viel op de Opel Monza. "Ik hou heel erg van deze Monza vandaar de keuze," aldus Bert die in Tielt start met zijn echtgenoote Lien Lien Braekevelt als copilote. 

"We hebben lang getwijfeld of we samen zouden rijden maar met de Monza zal dat wel eens leuk worden en zeker in Tielt," vertelde Lien ons. "We zijn beiden afkomstig uit Tielt en daar de eerste keer samen rijden is al geweldig!"

"De rest van het seizoen zullen we à la carte rijden, wedstrijd per wedstrijd. Dus na Tielt zien we wel, afhankelijk van de wedstrijd en de verhuur zullen we ook beslissen om de R5 of de Monza te besturen. Ik kijk er echt naar uit om in Tielt weer eens met de Monza op pad te komen, het is een heel leukle wagen." besluit de garagehouder uit Handzame.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen