× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

31-03-2018

Johan Dekens en Darrell Taylor ook met Porsche GT3 in TAC

Johan Dekens en Darrell Taylor ook met Porsche GT3 in TAC

In de komende TAC rally zullen maar liefst 10 Porsches GT3 aan de start komen. Eerder was reeds bekend dat Kevin Abbring, Chris van Woensel, Tim Van Parijs, Laurent Vanneste, Patrick Snijers, Gunther Monnens, Henri Schmelcher en Rudy Buyse aan de start komen. Vandaag kregen we van Johan Dekens het bericht dat er 10 GT's aan de start zullen komen. 

"Uiteindelijk heb ik het budget rond gekregen om ook aan de start te komen," vertelde de piloot uit Limburg ons. "En meteen hebben we ook Porsche nummer 10 aan de start gebracht. De Brit Darrell Taylor was ingeschreven met de Ford Sierra Cosworth maar zal nu ook met een Porsche rijden."

"Helaas is er in mijn regio relatief weinig interesse in de rallysport en blijft het moeilijk om de budgetten te vinden. Ik ben heel tevreden dat we volgende week in Tielt aan de start staan, en met 10 Porsches zullen de GT3's zeker de nodige aandacht trekken," aldus Johan Dekens die in Hasselt zijn eigen garage heeft met als specialisatie Porsche.

Bert Truyens zal in Tielt de nota's lezen in de 997 GT3 van Dekens. Truyens stond de laatste 2 jaar zelf aan de start met een BMW M3 in de TAC en heeft ook al wat ervaring als copiloot. Hij zette in 2001 zijn eerste stappen in de rallysport als navigator. In 2016 was hij nog copiloot van Joeri Peeters en voor David Croes. 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen