× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

30-03-2018

Jelle Vermeire met Opel Adam R2 in TAC Rally

Jelle Vermeire met Opel Adam R2 in TAC Rally

Na de Rally van Kortrijk 2017 werd het even stil rond Jelle Vermeire. De piloot ging in eerste instante het wat rustiger aandoen op rallygebied, maar vandaag kwam het nieuws dat Jelle aan de start komt van de TAC Rally met een Opel Adam R2.

"Vorig jaar konden we proeven van een R5, een fantastische wagen maar de budgetten om met zo'n wagen toe koersen zijn enorm," vertelde Jelle ons. "Enkele weken geleden zag ik plots de mogelijkheid om in Tielt te kunnen rijden en heb toen geen seconde meer getwijfeld...."
Jelle kwam in contact met Benoît Blaise om diens Opel Adam R2 te huren. "We hebben een 20 kilometer getest met de wagen en ik was meteen verkocht! De wagen is supersnel, ik voelde me meteen goed in deze Adam. Het is natuurlijk even wennen aan een atmosferische motor, maar in het verleden reden we ook reeds met dit type wagens."

In de TAC Rally moet Jelle Vermeire het opnemen tegen de deelnemers van het Junior BRC, vooral Grégoire Munster lijkt de te kloppen man volgens Jelle. "Hij heeft al meer ervaring in een Adam en het is verdorie ook een heel goede piloot. We gaan meteen wakkker moeten zijn," lacht Jelle die zich in Tielt laat navigeren door zijn echtgenoote Michelle Demeestere. 

Het project om met de Adam R2 aan de start te komen in de TAC is mogelijk dankzij: Robinrichting - ALV Brugge - Callewaert Industries - SV Technics - BV Tec - Verzekeringen Verstraete - Interieur Verkest - Borduurshop Artico en Benoît Blaise.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen