× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

30-03-2018

Nieuwe hoofdsponsor voor Rally van Wervik

Nieuwe hoofdsponsor voor Rally van Wervik

Nadat huidige hoofdsponsor Woodstoxx besliste om de samenwerking niet te verlengen moest Scuderia Vervica opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor hun 12 uren van Wervik. 

"Eerst en vooral wil ik Robbert Desmedt van Woodstoxx bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren," aldus Filiep Forrest. "Onze nieuwe sponsor is ook geen onbekende, Yves Dewulf heeft beslist om met MOTUL een tandje bij te steken en hoofdsponsor te worden van onze wedstrijd."

Ook na de komst van Motul zoekt Scuderica Vervica nog altijd enkele nieuwe sponsors om het geheel compleet te maken. 

Dit jaar pakt men in Wervik normaal gezien voor het eerst uit met een VIP ruimte langs een kp. Deze VIP is van buitenaf bereikbaar en alles is aanweizg: ontbijt, drank en lunch. "Dit is voor ons volledig nieuw en dus gaan we een jaar proefdraaien maar we gaan er voor de 100% tegen aan." vertelde een fiere voorzitter ons die ook nog wist dat de wedstrijd live zal te volgen zijn op internet en dit zal worden verzorgd door een Engelse professionele TV ploeg.

Qua inschrijvingen zit men reeds op 50% volzet! En dit op meer dan twee maanden voor de wedstrijd. 40% van de huidige inschrijvingen zijn piloten van over de plas, en ja "vol is vol". Maar de organisatie speelt open kaart: de laatste 10 plaatsen worden vrijhouden tot een week voor de proef en indien ze niet ingevuld zijn worden ze vrij gegeven! 

"De recenste inschrijving, nummer 75, was deze morgen toevallig voor onze nieuwe sponsor: Pieter Jan Maeyaert en Yves Dewulf." besluit Filiep Forrest.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen