× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

28-03-2018

Sezoensrally terug met KP Goolder op het programma

Sezoensrally terug met KP Goolder op het programma

Voor de 42ste editie grijpt de Sezoensrally terug naar de klassiekers en nieuwigheden van de laatste drie jaar. Na KP De Hees komt KP Goolder terug op het programma, nu de werken aan de Brogelerweg afgerond zijn. De wegen van KP Veldhoven – de klassieker waarvan de helft gravel – zijn ook gekend. Het lusje na de servicer bestaat uit KP Steenberg en KP Gerdingen. 

Het concept van drie keer vijf KP’s blijft behouden voor de BRC piloten. De rondkoers KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Goolder. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar KP Veldhoven, gevolgd door een regroup na de finish van die proef. Na de service in Bocholt centrum staan vervolgens KP Steenberg en KP Gerdingen op het programma, met een regroup in de Schippersstraat gevolgd door een volgende servicebeurt in Bocholt centrum. Het RACB Criterium sluit dit jaar aan vanaf KP1 en rijdt tot en met KP 10. 

De proef in Peer, die vorig jaar nieuw was, staat niet meer op het programma, ook zal er dit jaar geen regularity wedstrijd worden gereden. 

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen