× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

26-03-2018

2018 - Eddy Van de Vivere vanaf TAC met Lancer EVO

2018 - Eddy Van de Vivere vanaf TAC met Lancer EVO

Na een druk jaar heeft Eddy Van de Vivere deze winter toch wat plannen kunnen maken voor 2018! De krachten werden gebundeld met Mario De Pestel, zaakvoerder van TDP verhuizingen en transport en ook sinds lang een goede vriend van Eddy.

"Mario zal voor het eerst van start gaan als Co-piloot, iets wat hij al lang wou doen aangezien zijn vriendin hem al voor was! We hebben gekozen om de TAC rally te rijden als eerste wedstrijd. Dit omdat de zaak van Mario gevestigd rond Tielt. Ik denk dan ook, aangezien ik al enkele jaren mee draai in de rallywereld, dat dit een ideale rally is om ervaring op te doen! We hopen dan ook de auto te leren kennen om verder te kunnen gaan met de Mitsubishi Lancer EVO." aldus Eddy die kiest voor de diensten van Philcars op gebied van service. "We kozen Philcars omdat ik weet wat Philip al heeft bewezen op gebied. Samen met ons bedrijf OTM & Zenith Automotive uit Brussel willen we ons meer in de Rallysport tonen. Dit zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze andere partners, Cannoot, Traiteur Au Feu, Garage van Nevel, Spacecase, Creato keukens en Sanividak."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Verwante artikelen