× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

26-03-2018

Deelnemersveld TAC veelbelovend met Verschueren, Princen en een pak outsiders

Deelnemersveld TAC veelbelovend met Verschueren, Princen en een pak outsiders

Het zag er lange tijd naar uit dat Vincent Verschueren een eenzame TAC Rally ging rijden. De wedstrijd in Tielt stond immers niet op het programma van zijn titelconcurent Kris Princen, maar gisteren liet de Limburger weten dat hij toch naar Tielt afzakt.

Verschueren en Princen lijken de enige kanshebbers voor de zege, maar na hen lijkt er een nog boeiende strijd in de maak... Het lijstje met kandidaten voor een top 5 plaats is immers lang: er zijn de Skoda's van Melissa Debackere, Didier Duquesne, Steve Matterne, Sebastien Bedoret en Robin Maes, de Fiesta Pieter Jan Michiel Cracco en natuurlijk ook de Porsches van Kevin Abbring, Tim Van Parijs, Patrick Snijers, Chris Van Woensel en Gunther Monnens.

Voor de plaatsen in de top 10 komen ook de Fiesta's van Philip Cracco en Bruno Parmentier in aanmerking net zoals de Lancers van Steve Bécaert, Bert Coene en Bastien Rouard die de overstap maakt van een DS3 R3 naar een Lancer EVO X. Met Mats van den Brand, Franky Boulat, Wim Muilwijk en Kurt Braeckevelt zijn ook de M Cup BMW's kandidaat voor een mooi eindresultaat. In die M Cup kijken we ook uit naar de prestatie van Tobi Vandenberghe die het in een E36 opneemt tegen de vaste waarden van de Cup. 

Ook bij de historics is er reeds een kwalitatief veld met het langverwachte debuut van Paul Lietaer in de Manta 400. Hij moet het opnemen tegen de Sierra van Stefaan Stouf en de BMW M3 van Guino Kenis. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen