× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

21-03-2018

2018 - Timothy Alliet terug met BMW

2018 - Timothy Alliet terug met BMW

Het was lange tijd stil rond Timothy Alliet, maar achter de schermen werd er de laatste tijd hard gewerkt...

We zijn 9 maand bezig geweest aan de opbouw van een BMW 325i e30 1985. Mijn lievelingswagen om mee te rijden, voorheen reed ik zo een 150 wedstrijden met een BMW als deze en na het enkele jaren wat kalmer te doen op rallygebied ging ik hier en daar wel eens een wagen huren, zoals de Opel Monza (2e bij de historics ORC rally) maar het bleef toch wel kriebelen om terug een eigen wagen te hebben," vertelde Timothy ons; 

De wagen is gebouwd comform de historics-reglementering en het is de bedoeling om à la carte aan enkele wedstrijden deel te nemen dit jaar. Het is een replica van een BMW 325i e30 die ooit in 1985 in het Australische tourwagen kampioenschap heeft gereden, met als piloot Jim Richards... in de John player special kleuren.

"Mijn doel is om stelselmatig het rallypad terug op te gaan en ons vooral te amuseren en het publiek te vermaken.Ikzelf zal de wagen besturen met als co mijn vriendin Valerie Claeys...en hier en daar een co@interim...We bekijken nog of we aan de start kunnen komen in de TAC rally, short rally Monteberg, ORC rally, rally de la Famenne en de rest zal nog verder bekeken worden.”

facebook pagina Timothy Alliet

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen