× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

21-03-2018

2018 - Hans Depla terug met de EVO X

2018 - Hans Depla terug met de EVO X

Het was lang stil rond het team van Hans Depla, maar achter de schermen werd hard gewerkt om het jaarlijkse budget bij elkaar te krijgen. Hans en zijn team kiezen ervoor om opnieuw met een Mitsubishi Lancer EVO X aan de start te komen. 

"Het is de bedoeling om aan de start te verschijnen in enkele BRC en VAS wedstrijden aan de start te komen. Qua BRC wedstrijden staan de TAC Rally in Tielt, de Renties Ypres Rally en de ConXion Omloop van Vlaanderen in Roeselare op het programma, de VAS wedstrijden zullen we later nog kiezen;" aldus Hans Depla die stilletjes droomde om ook eens de WRC wedstrijd in Duitsland te rijden... "Die droom moeten we spijtig genoeg opbergen, de FIA heeft er een nieuw reglement uitgeschreven en dit nekt onze droom.
Iedere deelnemer van een internationale wedstrijd moet nu een safty benzinetank hebben. En zo'n benzinetank is een dure grap en bij de regionale wedstrijden is dit geen verplichting, begrijpen wie kan... Het lijkt eerder een regel om de amateurs te bannen... We hebben als team besloten om zo'n tank aan te kopen zodat we toch van start kunnen gaan in Ieper & Roeselare.
"

Net zoals de afgelopen jaren zal het onderhoud en de service op de wedstrijden door het team van Pevatec. Een andere vaste waarde is Steven Santy, hij zal voor het derde opeenvolgende jaar de nota's lezen van Hans. "Ik wil zeker nog eens alle sponsors bedanken voor de steun en het vertrouwen," besluit de piloot uit Roeselare.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Verwante artikelen