× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

21-03-2018

8x Porsche GT3 aan de start in de TAC !

8x Porsche GT3 aan de start in de TAC !

In de komende TAC Rally komen maar liefst 8 Porsches GT3 aan de start.

De TAC is de eerste wedstrijd voor het Porsche Team België van JT Motors. Het team komt met 4 Porsches aan de start, de meest opvallende naam is de Nederlander Kevin Abbring, die net zoals in de Rally van Kortrijk vorig jaar met de Porsche van Jochen Claerhout zal rijden. Naast Abbring zullen binnen het team ook Tim Van Parijs, Chris van Woensel en Laurent Vanneste (Renties) aan de start staan in Tielt. Chris Van Woensel reed vorig jaar ook enkele wedstrijden met een Porsche en zal in Tielt met de Degro Porsche aan de start komen. Laurent Vanneste bestuurt zijn eigen Renties Porsche en zal bijgestaan worden door Claudie Tanghe die de rol van copiloot op zich neemt.

Naast deze Porsches van JT Motors staan ook Henri Schmelcher en Rudy Buyse reeds op de voorlopige deelnemerslijst. Bovendien staat de wedstrijd ook op het programma van Patrick Snijers en van Gunther Monnens die ons net zijn deelname bevestigde. Monnens komt na zijn derde plaats in de Rallysprint van Moorslede aan de start in Tielt met Chris Debyser als copiloot.

Met de komt van Abbring, Van Woensel, Van Parijs, Snijers en Monnens zijn er 5 favorieten voor de GT zege in de TAC, zeker een strijd om naar uit te kijken... 

 

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen