× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

18-03-2018

Wedstrijdverslag - Rally Costa Brava - Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag - Rally Costa Brava - Stefaan Prinzie

Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen stonden gisteren aan de finish van de Historic Rally Costa Brava. Het koppel uit Houthulst reed daar in Spanje met de Stesha Opel Ascona bij de Legends.

"We kozen bewust om bij de Legends te gaan rijden, we zitten ver van huis en als er iets mechanisch moest mislopen konden we gewoon opnieuw starten," vertelde Sharon ons. "Maar de wagen gaf geen krimp! Het nadeel van de Legends was natuurlijk dat we op iedere proef wel enkele tragere deelnemers moesten in halen, en dat we in het donker moesten rijden..."

Maar als we de tijden van Stefaan en Sharon vergelijken met de wedstrijd dan komen ze op een 11de plaats algemaan uit. Een knappe prestatie voor een eerste deelname aan deze moeilijke en sterk bezette wedstrijd.

"Volgend jaar willen we zeker terugkomen, want een top 6 moet haalbaar zijn! Natuurlijk zijn de dikke 4x4's geen spek voor onze bek, maar een top 6 is realisitisch denk ik," bevestigde Stefaan die laaiend enthousiast klinkt over deze wedstrijd. "Een van de moeilijkste wedstrijden die we ooit reden, en echt wel indrukwekkend om met onze Ascona 400 aan te schuiven tussen de legendarische rallywagens."

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen