× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

17-03-2018

2018 - Fun en spektakel voor Bjorn Hamiaux

2018 - Fun en spektakel voor Bjorn Hamiaux

Bjorn Hamiaux zal na zijn avonturen met de moto binnenkort weer actief zijn in de rallysport. Het programma van Bjorn krijgt vorm en zal een mix worden tussen enkele BRC en VAS wedstrijden.

"Na lange tijd met moto wordt het wennen terug met vier wielen, maar ik heb er vertrouwen in dat sydeways nog in me ga zitten," aldus Bjorn die dit jaar zal genavigeerd worden door Pedro Houthoofd en Anna Vervaeke. "Maar ik probeer ook nog om een goede kameraad die al even zijn helm in de kast heeft gelegd te overtuigen om eens mee te gaan."  

"We gaan dit jaar rijden in de Rallye de Wallonie, misschien Ypres Historic, de Rally van Staden, de East Belgian Rally, Condroz en Ieper. Fun en spektakel zal dit jaar primeren, ik kijk nu al uit om terug in de Escort te zitten. Dit jaar werken we voor de service samen met Philcars uit Wervik."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Verwante artikelen