× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

16-03-2018

Stefaan Prinzie dit weekend in Rally Costa Brava Legend

Stefaan Prinzie dit weekend in Rally Costa Brava Legend

Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen nemen dit weekend als vice-kampioen van België deel aan de Rally Costa Brava Legend. "Deze buitenlandse wedstrijden ontdekken heeft ons veel meer voldoening dan nog maar eens dezelfde proeven te rijden in België," aldus Stefaan die gisteren de verkenningen en de shakedown afwerkte. 

"Het zal wel een heel zware wedstrijd worden... Ik heb quasi geen nota's van meer dan 100 meter rechtdoor, de proeven zijn gewoon een aaneenschakeling van bochten." vertelde een enthousiaste copilote. "We gingen ooit kijken naar de Rally van Madeira en waren al onder de indruk van het parcours, maar het lijkt hier precies nog bochtiger."

"We gaan inderdaad goed wakker moeten zijn, hier rijden aan 100% is onmogelijk," vult Stefaan aan. "Het is heel moeilijk in te schatten hoe de bochten zullen aankomen op snelheid. Bovendien is de kans groot dat we nog regen krijgen, dan zal het pas opletten worden...  De shakedown die we gisteren reden was 60km, zeg maar een kleine rally. Ik ben er zeker van dat op 80% rijden al meer dan voldoende zal zijn."

Ook Patrick Spillebeen en Geert Casier deel aan deze wedstrijd. Stefaan en Sharon kregen startnummer 235 met de Stesha Opel Ascona 400, de BMW M3 van Patrick en Geert kreeg nummer 237. Je kan de wedstrijd volgen via www.rallyclassics.club.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen