× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

15-03-2018

2018 - Steven Maes met Subaru Impreza 555 Groep A

2018 - Steven Maes met Subaru Impreza 555 Groep A

Steven Maes maakte in 2016 zijn rallydebuut in de Rally van Wervik, sindsdien is de piloot actief in het historic gebeuren met de Opel Kadett City. Vanaf dit seizoen maakt Steven de overstap naar de moderne met een wel heel opvallende wagen. 

"We gaan inderdaad vanaf de TAC starten met een Subaru Impreza Groep A," verduidelijkt Steven Maes ons. "We konden uiteraad gekozen hebben voor een Lancer die inderdaad heel snel is, maar dat zou ons minder sensatie geven vrees ik. De Impreza groep A is een legendarische auto die ook zijn waarde zal behouden. En de carrosserieonderdelen van de Subaru zijn hoofdzakelijk ook standaard stukken, dus qua budget is dit ook een meevaller. De auto zal ook meer belangstelling krijgen door zijn originele kleuren wat ons hopelijk kan om sponsors te vinden."

Qua ambitie wil Steven vooral leren rijden met de wagen en zich amuseren...  "Blijkbaar is de Impreza ook veel fun om mee te rijden. De Kadett City blijft mijn eigendom en zal te huur zijn, geïnteresseerden kunnen bij mij terecht."

Momenteel is de Subaru in opbouw bij M Car Tech, de bedoeling is om in de TAC te debuteren, daarna zijn ook de ORC, de ConXion Omloop van Vlaanderen, de East Belgian Rally en de Rally van Kortrijk nog voorzien. 

Meer info over de verhuur van de Kadett City via 0498 572807 of steven.maes@rtek.be.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen