× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

13-03-2018

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Joost Vanbeveren

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Joost Vanbeveren

Ook voor Joost Vanbeveren was de Rallysprint van Moorslede de opener van het seizoen. Vooraf hoopte Joost op een plaats in de top 10 met de basis Mitsubishi Lancer EVO.

"De eerste kp ging het, ondanks de omstandigheden en wat oponthoud door een wagen met motorproblemen vanwege de plaatselijke roeiwedstrijd, heel goed. We noteerden we een 5de tijd! De 2de ronde gingen we rechtdoor op een kruispunt door te laat te remmen. Dit kwam door de nog niet warme banden door de verplaatste start, wat verder hadden we terug een wagen voor ons.
De 3de ronde was perfect! Een mengeling van spektakel en snelheid zoals ik het liefst heb, opnieuw een 5de tijd. De laatste ronde wilden we uitrijden zonder veel te forceren, we stonden een halve minuut voor op onze eerste achtervolger, dus waren we redelijk safe. Maar op een kilometer van het einde begaf onze turbo het en begon de wagen olie te verbruiken, we geraakten met een bang hart op de service, nu nog het podium en parc fermé halen en we waren zeker van ons beste resultaat: een 5de plaats in m'n 5de rally! 

Ik wil dan ook alle sponsers en de organisatie danken en vooral mijn 2 broers: Freek voor de perfecte nota's en Klaas Vperformance voor het van A tot Z prepareren van de topwagen!"

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen