× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

13-03-2018

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Wouter Gevaert / Tobi Vandenberghe

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Wouter Gevaert / Tobi Vandenberghe

"Met de rallysprint van Moorslede wou ik mijn rallyseizoen deze keer vroeger dan anders op gang brengen. Mijn doel was ook door een ervaren piloot mij te laten begeleiden en mij de knepen van het vak bij te brengen.  Zo ben ik bij Tobi terecht gekomen. Een persoon die ik trouwens al langer dan vandaag volg en naar opkijk. 

Van de eerste seconde toen we samen in de wagen zaten voelde ik mij op mijn gemak met hem. We hebben niet dezelfde rijstijl omdat ik meer de Manta wil laten uitbreken waar het niet nodig is! Maar op de verkenning van de zaterdag hebben we direct de puntjes op de i gezet zodat we de nota ’s gingen hanteren om zo efficiënt en zonder kleerscheuren de Manta over de meet te brengen!

Doordat ik sommige sponsors nog niet echt volledig kon overtuigen om met mij in zee te gaan dit jaar wou ik er alles aan doen om mijn Opel Manta op het podium te plaatsen. Op zondag zijn we “rustig" aan gestart ,dat hadden we afgesproken om te kijken hoe het parcours er bij lag en omdat we geen fouten in het begin wilden maken. Maar plots sloeg het noodlot toe op minder dan 1km voorbij de start op SS1 hadden we geen ruitenwissers meer. 

We hebben elkaar wat moed ingesproken en door een perfecte navigatie viel onze tijd best wel mee. Plots zagen we in die omstandigheden toch ook een beetje hoop om de manta de sporen te geven op dit verraderlijk parcours en hebben we alles op alles gezet met een ervaren piloot zoals Tobi te strijden tegen een bom van een Sierra Cosworth RS  van Toorré en de BMW M3 e30 van De Rouck . 

Met als resultaat dat we 3de werden op 1.17sec van de 2de plaats zodat we Toorré net niet van die 2de plaats konden houden. Lietaer met zijn Subaru Legacy was alweer heer en meester. Proficiat! Verder wil ik Tobi nog bedanken om zijn kennis over te brengen en hopelijk kunnen we met dit resultaat ook andere sponsors aanspreken om nog dit jaar samen de Manta in koers te brengen. En kunnen we blijven rekenen op KBracing voor de manta in topconditie te houden.

Als slot wil ik mijn sponsors eens extra bedanken die dit mogelijk maakten: SNP Wear, BECAUS Exclusieve Tuinen & Zwembaden, Schilderwerken-decoratiewerken DEKRISCO, A.S.I. Dierick Algemeen Schrijnwerk & Interieurbouw."

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen