× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be

13-03-2018

MSA Kampioenschap van start - veel belovend voor de Rally van Wervik in juni

MSA Kampioenschap van start - veel belovend voor de Rally van Wervik in juni

Samen met de rallysprint van Moorslede startte dit weekeinde het Britse MSA kampioenschap met de Melvyn Ewans Motorsport Tour of Epynt. Het Britse MSA kampioenschap komt in juni ook naar de Rally van Wervik. Voor deze wedstrijd zijn de inschrijvingen al enkele weken open en zijn er nu 53 inschrijvingen, dus reeds meer dan een derde van het maximaal deelnemersveld.

Onder die inschrijvingen 15 voor het FIRC kampioenschap en 8 voor het MSA. De meest in het oog springende voor het MSA zijn; Damian Cole (Ford Fiesta WRC) die tweede werd in de eerste wedstrijd, Harper Daniel Mini JCW WRC) en David Campling (Subaru Impreza WRC). Ook uit eigen land zijn reeds enkele smaakmakers te vinden op de lijst, met o.a. Andy Lefevere (Lancer EVO X) en Steve Parmentier (Ford Fiesta R5).

"Als de inschrijvingen aan dit tempo blijven binnen komen zal er mogelijks snel een wachtlijst zijn," aldus Filiep Forrest. "En die wachtlijst zou ik eigenlijk liever niet hebben, maar 150 starters zal al een hele klus worden... De inschrijvingen en info over het MSA kampioenschap zijn te volgen op scuderiavervica.be."

 

 

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen