× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

13-03-2018

Autoclub Dadizele blikt terug op een geslaagde Rallysprint van Moorslede

Autoclub Dadizele blikt terug op een geslaagde Rallysprint van Moorslede

Afeglopen weekend organiseerde Autoclub Dadizele opnieuw de Rallysprint van Moorslede. De weergoden waren de club zondag goed gezind, maar de nacht voor de wedstrijd was dit heel wat minder.

"Het vele water dat was gevallen toverde onze proef om in een modderpoel en een heel grote waterbak," aldus Marnik Malengier in naam van het bestuur. Vooral die waterbak baarde de club heel wat zorgen, maar na advies bij verschillende piloten liet men de wedstrijd gewoon doorgaan. "Daar het een beek was die buiten haar oevers stond had pompen geen enkel nut..."

Later op de dag gebeurde vlak na de start nog een ongeval waarbij een electriciteitspaal werd afgereden. De organisatie greep heel snel in en na minder dan 30 minuten werd de start van de proef verplaatst en kon de wedstrijd verder. "Na die laatste incident verliep alles zoals het zou moeten horen. Sorry voor deze ongemakken, die wij als organisatie niet in handen hebben. Maar de positieve reacties van vele deelnemers deden ons terecht deugd. Namens Autoclub Dadizele wil ik dan ook iedereen bedanken die met onze rallysprint betrokken was," besluit Marnik Malengier.

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen