× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

08-03-2018

2018 - ED Rallyteam met Steve Brown in West-Vlaanderen en Wouter Muylle opnieuw als 0 wagen

2018 - ED Rallyteam met Steve Brown in West-Vlaanderen en Wouter Muylle opnieuw als 0 wagen

ED Rallyteam start seizoen in Rallysprint van Moorslede

Traditioneel opent de Rallysprint van Moorslede het VAS kampioenschap. Ook ED Rallyteam zal er van de partij zijn. Zo zal Steve Brown er de eerste wedstrijdkilometers maken met de EVO X die een mooie livery aangemeten kreeg. 

Bedoeling is om alle VAS wedstrijden in West-Vlaanderen te rijden. Daarnaast willen we ook aan de start komen in de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen,” laat Steve ons weten. "Een programma dat we kunnen afwerken dankzij de steun van onze sponsors, Carcenter STV, Aannemingen Bossuyt, Immo Gryspeerdt, Garage Lieven Verhelst, Flanders Trading Center, jb-automotive, Carrosserie Muylle, FTC Wheels en SJ Decor. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om ze te bedanken. Ook reeds een dankwoord vooraf voor het ED Rallyteam dat in dit nieuwe seizoen opnieuw de service, catering enz. zal verzorgen.” 

Net zoals vorig seizoen start Wouter Muylle met de Safety EVO in Moorslede. “We rijden dit jaar dezelfde wedstrijden als vorig jaar,” weet Wouter. “In al die wedstrijden gaan we met plezier onze 0 opdrachten uitvoeren. Deze zullen we doen met onze vertrouwde EVO waar geen noemenswaardige veranderingen aan gebeurd zijn.” 

Afspraak nu zondag in de Rallysprint van Moorslede

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen