× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

03-03-2018

Voorstelling Lancer EVO X R4 Steve Becaert

Voorstelling Lancer EVO X R4 Steve Becaert Voorstelling Lancer EVO X R4 Steve Becaert Voorstelling Lancer EVO X R4 Steve Becaert Voorstelling Lancer EVO X R4 Steve Becaert

Volgende weekend start ook het rallyseizoen van Steve Bécaert. De piloot uit Poperinge heeft na een seizoen te rijden met de DS3 R5 opnieuw een Mitsubishi Lancer EVO X aangekocht bij Van den Heuvel en deze wagen werd vanavond voorgesteld bij sponsor A&D Trucks in Izegem.

Bécaert miste vorig jaar nipt de VAS titel met de DS3 R5 van J-Motorsport en kruipt nu opnieuw achter het stuur van een Lancer EVO X. “Ik reed in 2015 en 2016 ook met een EVO en die wagen ligt me echt wel, en het is natuurlijk een pak goedkoper dan een R5” aldus Steve Bécaert. “Na vorig seizoen was de zin er eerst wel om opnieuw met een R5 te rijden en de lat wat hoger te leggen. We zagen 2017 als een leerjaar want dit is wel het geval met zo een R5. Maar helaas zoals voor vele piloten was het R5 verhaal te duur voor ons…

Met de Lancer zal Steve een hoofdzakelijk provinciaal programma afwerken aangevuld met enkele BRC wedstrijden. Waarschijnlijk worden dat naast de Renties Ypres Rally nog de TAC, de Rallye de Wallonie en de Condroz. Indien de resulaten meevallen zal misschien beslist worden om een gooi te doen naar de VAS titel, iets wat op regelmaat zeker haalbaar moet zijn.

De wagen werd aangekocht bij Van den Heuvel en zal hier onderhouden worden door Philcars. Net zoals de afgelopen jaren zal Nico Beernaert de nota's lezen aan boord van de EVO X.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen