× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Benoit Blaise http://www.daviddesign.be MR Group Yprauto zwembaden en wellness

27-02-2018

Slalom van Kuurne wil rallypiloten aantrekken met 30 Euro korting in Hemicuda Rally

Slalom van Kuurne wil rallypiloten aantrekken met 30 Euro korting in Hemicuda Rally

Op paasmaandag 2 april schiet het slalomseizoen zich opnieuw op gang met de Slalom van Kuurne. Met een gevarieerd parcours lokt Autostal Hemicuda jaarlijks een uitgebreid deelnemersveld naar de ezelsgemeente. Vorig jaar werd de Rally Challenge gelanceerd en bracht hoofdsponsor bouwonderneming Govaere kersvers Belgisch Kampioen Rally Vincent Verschueren aan de start.

De snelste van het pak gaat met een uniek aandenken en gratis start voor de Hemicuda Rally lopen, maar belangrijker is dat onder de overige rallypiloten nog een gratis start voor de Hemicuda Rally wordt verloot. Bovendien krijgt iedere deelnemer aan de slalom een korting van 30 euro voor de Hemicuda Rally 2018 (inschrijfrecht slalom) .

Voor de rallypiloten de ideale gelegenheid om eens van deze bijzonder spectaculaire discipline te proeven, voor de toeschouwers een leuk extraatje om te zien of de slalomspecialisten te kloppen zijn.  In een slalomwagen mag trouwens ook een “copiloot” meegenomen worden, de ideale gelegenheid om eens sponsor of  teamlid te plezieren. Meer info www.hemicuda.be.

MLV banden velgen Poperinge
Benoit Blaise

http://www.daviddesign.be
MR Group
Yprauto
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen