× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

22-02-2018

Forfait Patrick Spillebeen in Les Routes du Nord

Forfait Patrick Spillebeen in Les Routes du Nord

Komend weekend is er niet enkel de Haspengouw Rally, maar ook de Noord Franse klassieker Les Routes Du Nord. Traditioneel komen veel Belgische piloten aan de start van deze proef. Met een vernieuwde BMW M3 behoorden Patrick Spillebeen en Geert Casier tot de favorieten, helaas moet het team forfait geven. 

"Door een elektrisch probleem liepen we vertraging op bij de afwerking van de wagen. Hierdoor kon de beemer pas gisteren binnen voor de motorafstelling, en daar is gebleken dat een sensor defect was, wat nog voor extra vertraging heeft gezorgd." aldus Patrick.  

Door die problemen hebben Patrick en Geert nog geen meter kunnen verkennen, wat natuurlijk niet ideaal is... Geert is sinds maandag ook ziek, waardoor beslist werd om het eerste optreden van de vernieuwde BMW uit te stellen.

"Dit jaar moet top worden, en we gaan niet voor minder. Vandaar deze beslissing. Tegenslag is ook een slag, en het maakt onze motivatie voor 2018 enkel maar groter. We wensen alle deelnemers heel veel succes en plezier toe.

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen