× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

12-02-2018

2018 - Cédric Cherain titelkandidaat met een Skoda Fabia R5

2018 - Cédric Cherain titelkandidaat met een Skoda Fabia R5

Eerder deze maand vernamen we al dat Cédric Cherain een programma van vier wedstrijden in het JobFIXers BRC wilde afwerken, maar dat programma is ondertussen uitgebreid naar 6 rally's. In de Rally van Haspengouw komt Cédric Cherain alvast aan de start met een Skoda Fabia R5 van het Italiaanse D-Max, met Filip Cuvelier als navigator. Het duo benadrukt zijn titelambities, want ze willen het ganse seizoen rijden met startnummer 1. Een nummer dat Kris Princen niet veel geluk bracht vorig seizoen.

"Ik was van plan om dit jaar hier en daar als freelancer in te springen, maar uiteindelijk is het dus een volledig programma geworden samen met Cédric Cherain. We hebben samen de Barum Rally gereden en iedereen weet dat Cédric bijzonder snel is. We starten in Haspengouw met een nieuwe Skoda Fabia R5," bevestigde Filip Cuvelier.

Bron: www.jobfixers-brc.be

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen