× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

10-02-2018

2018 - Dennis Degroote wil met betere ophanging in top 5 eindigen

2018 - Dennis Degroote wil met betere ophanging in top 5 eindigen 2018 - Dennis Degroote wil met betere ophanging in top 5 eindigen

Rallyteam Degroote-Willemyn heeft deze avond de nieuwe kleuren voorgesteld voor de Mitsubishi Lancer EVO 6 bij Vercatrans in Passendale. De vertrouwde Lancer van Dennis en Wander kreeg afgelopen niet enkel een nieuw kleur, ook mechanisch werd een update gedaan.

De Lancer kreeg een compleet nieuwe ophanging en is echt wel een pak sneller geworden,” vertelde Dennis ons. “We hebben onlangs de wagen gaan testen en ik was echt wel onder de indruk van de wegligging. Het team van Piet Van Hoof leverde opnieuw goed werk

Na een mooi seizoen in 2017 hopen Dennis en Wander nu nog iets meer aansluiting te vinden bij de toppers, al blijft men wel heel realistisch. “Een overwinning zal er waarschijnlijk nog niet in zitten, maar we mikken toch wel op enkele top 5 plaatsen.” aldus copiloot Wander.

Het programma is gelijkaardig met het seizoen 2017, er wordt gestart met 2 ASAF wedstrijden om dan aan de start te komen in Moorslede. Verder omvat het seizoen VAS wedstrijden en de BRC wedstrijden van Tielt en Roeselare.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen