× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be
Waregem Oldtimer Event

10-02-2018

Rally van Wervik opent inschrijvingen en zoekt nieuwe naamsponsor

Rally van Wervik opent inschrijvingen en zoekt nieuwe naamsponsor

De Rally van Wervik heeft deze week reeds de inschrijvingen open gezet en de eerste inschrijvingen uit Engeland zijn nu reeds een feit vertelde Filiep Forrest ons. "Blijkbaar zijn ze over de plas veel oplettender dan hier, want na nog geen uur was de eerste inschrijving een feit. De eerste dag waren er reeds 6 inschrijvingen zijn waaronder een Belgische ASAF piloot, en een Ford Fiesta WRC die het MSA kampioenschap zal rijden."

De inschrijvingen kunnen gevolgd worden op www.scuderiavervica.be waar ook het online formulier te vinden is voor de inschrijving. Er zijn 100 plaatsen voorzien voor de Belgische teams, een realistisch getal daar de proeven die niet op het FIRC kalender staan dit aantal met moeite halen. Een maand voor de proef zal de organisatie de inschrijvingen bekijken en als dan de 150 plaatsen niet volzet zijn is het voor de mensen die er het eerst bij zijn. "We zetten de inschrijvingen bewust vroeg open zodat er niemand op het einde moet zeggen dat hij het niet wist...." aldus Filiep "De boodschap is simpel wie eerst inschreef en betaald heeft is erbij, en wees gerust niet starten is geld 100% terug zoals steeds bij ons."

Het parcours van de Rally van Wervik blijft hetzelfde maar met een flexibele timing voor 125 tot 150 wagens.

Het MSA kampioenschap zal een heuse aanwinst zijn en zal zeker zorgen voor degelijke speelkameraden voor onze toppiloten. Maar voor de organisatie komt er een pak werk bij kijken. Momenteel is men bezig met het afwerken van de vergunningen voor onze broodnodige baanposten en dit tussen het vertaalwerk door voor onze anderstalige vrienden. Dit jaar zal er terug een speciale trofee zijn naar aanleiding van het einde van wereldoorlog I, maar daar later meer over.

Scuderica Vervica zoekt ondertussen ook nog een nieuwe naamsponsor voor hun wedstrijd. Bedrijven die interesse hebben kunnen steeds contact nemen met Filiep Forrest.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen