× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto
Waregem Oldtimer Event

09-02-2018

Gemeente Zonnebeke haalt Ypres Historic Rally naar het kasteelpark op vrijdagavond.

Gemeente Zonnebeke haalt Ypres Historic Rally naar het kasteelpark op vrijdagavond.

De klassementsproef van Zonnebeke maakte vorig jaar reed haar come-back in de Ypres Rally, maar voor 2018 heeft Zonnebeke ook haar medewerking toegestaan aan de Ypres Historic Rally.

"Het gemeentebestuur van Zonnebeke haalde vorig jaar de Rally van Ieper terug met Kp Zonnebeke. Deze gaat dit jaar terug door. Als extra dit jaar verleent Zonnebeke zijn medewerking aan de Ypres historic rally en zorgt voor een primeur. Op vrijdagavond komt de historic rally naar het kasteelpark in Zonnebeke centrum. Voor de toeschouwers zal het mogelijk zijn om de piloten te begroeten." aldus Jan Vandoolaeghe  de voorzitter van de Zonnebeekse gemeenteraad.

Eerder werd ook reeds bekend gemaakt dat het podium en de servicezone van de Ypres Historic Rally terug in het centrum van Ieper een plaats zal krijgen. De Ypres Historic Rally was jarenlang verbonden aan Boezinge, enkel de shakedown op woensdagavond zal nog in Boezinge plaatsvinden... 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen