× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

09-02-2018

Fototentoonstelling & Racing show ten voordele van kinderkankerfonds dit weekend in Kortrijk

Fototentoonstelling & Racing show ten voordele van kinderkankerfonds dit weekend in Kortrijk

De uitgevers van het RM Magazine organiseren dit weekend een niet te missen event: een fototentoonstelling annex racing-show ten voordele van het Kinderkankerfonds vzw.

"Het idee van een fototentoonstelling kwam van één van onze medewerkers, die vroeger al iets had ingericht tvv.het Kinderkankerfonds. Aangezien we bij RM Magazine heel wat fotografen kennen kwam het idee om per fotograaf 3 foto's te kiezen en af te drukken. Deze werken worden tentoongesteld en kunnen door iedereen aangekocht worden voor de prijs van € 29.
Maar om meer dan enkel foto's te kunnen tonen aan de bezoekers werd ook een racingshow op poten gezet.
" aldus Geert Louagie in naam van Racing Media Group vzw.

In totaal zullen een 45-tal competitiewagens uit diverse disciplines worden in de beide toonzalen van het Leie Center ten toon gesteeld. Op de parking zal een volledig "rallydorp" worden ingericht met daar nogmaals een 20-tal wagens onder de servicetenten zoals op een echte rally.
Binnen is er ook meer te beleven dan enkel de auto's, zo zullen Clovis en Marc Santens aanwezig zijn met hun auto gerelateerde werken, alsook de "snelste"vrouw van Belgie Yvette Fontaine komt er haar boek signeren, er zijn 2 racesimulators, verschillende piloten komen handtekeningen  plaatsen en er worden films over autosport getoond... 

Dit event gaat komend weekend door in het Leiecenter Meensesteenweg 95 te Kortrijk (zaterdag 10 februari van 10 tot 21u en zondag 11 februari van 10u  tot 19 u). Iedereen is welkom van klein tot groot. 
"Het Leiecenter is de thuishaven van Renties en stelt ons de zalen volledig gratis ter beschikking. Ons event heeft als bedoeling om aan te tonen dat autosportliefhebber en beoefenaars het hart op de juiste plaats hebben en dat onze sport niet enkel in de pers moet komen bij sensationele ongevallen..." besluit Geert Louagie. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet