× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

31-01-2018

2018 - Cris Algoedt start seizoen in TAC met de Danneels BMW 1

2018 - Cris Algoedt start seizoen in TAC met de Danneels BMW 1

De meeste piloten zijn volop bezig met de plannen voor het seizoen 2018, zo ook Cris Algoedt. De snelste slager van Zwevezele blijft uiteraard trouw aan de Danneels BMW 1M die vorig jaar een nieuwe motor kreeg. 

"We blijven nog even in winterslaap," lacht Cris die zijn seizoen pas zal starten in de TAC Rally. "Tielt is een thuiswedstrijd waar we al enkele jaren ons seizoen openen. Verder ziet ons programma er min of meer gelijkaardig uit. In de TAC en de Omloop van Vlaanderen mengen we ons tussen de M Cup piloten en daarnaast rijden we nog de ORC, Ieper, Staden en Koekelare. Eventueel kunnen daar nog de Short Rally van de Monteberg en de Boucles de Chevrotines worden aan toegevoegd."

Als copiloten doet Cris Algoedt beroep op RTS zaakvoerder Steven rotsaert en Lieven Vinckier van Kroketco. De firma Daneels blijft de hoofdsponsor op de BMW. Danneels is een nationale speler op de vastgoedmarkt met kantoren in Brugge en Duffel en realiseert jaarlijks zo'n 180 kwaliteitswoningen en appartementen. Al sinds 1974 is Danneels dé specialist in: de creatie van uw woonbuurt, de bouw van uw huis, bouwgrond zonder bouwverplichting en grond voor commerciële projecten.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen